RoHS, WEEE és REACH megfelelőség

A Stat-X az Európai Unió előírásaival összhangban cselekszik.

A Stat-X az elektronikai ipart a legkülönbözőbb termékekkel látja el, melyek mind az elektrosztatikus feltöltődések elkerülését szolgálják, mint például munkacipők- és ruhadarabok, mérő- és ellenőrző műszerek, műanyagfólából, habszivacsokból és más anyagokból készült csomagolások, padló- és asztalborítások, szerszámok, gyártóasztalok illetve termoplasztikus félkész-és késztermékek.

Az egyes rendeletekhez tartozó megfelelőségi nyilatkozatokat az adott rendeletekkel együtt a következő linkeken tudja megnézni:

Stat-X COC EC Directives
EU-Richtlinie 2002/95/EG
VERORDNUNG (EG) Nr. 1907/2006

A China-RoHS termékek, például az egyedi csomagolóanyagok megfelelőségi nyilatkozatait kérésre külön előállítjuk. Igényét a termék megnevezésével együtt a következő címre küldje: China-RoHS@stat-x.com.

Németország, A csomagolásról szóló rendelet 5. módosítása

Áruval megtöltött csomagolásokat (amelyek szokásosan a végső magánfogyasztóknál kezdődnek) elsőként kereskedelmi forgalomba hozó személyek 2009 január 1. óta arra vannak kötelezve, hogy részt vegyenek egy duális rendszerben, amely mindenütt jelen van […] és teljesíti az egyes csomagolási anyagok konkrét értékesítési kvótáit.

Mivel a Stat-X Németország olyan kereskedelmi partnereknek is szállít, amelyek általunk szállított csomagolásokat szállítanak tovább végfelhasználóknak, ezért a rendelet értelmében elsőként kereskedelmi forgalomba hozó személyek vagyunk, ennélfogva tagjai vagyunk a németországi duális rendszernek. A részvételi igazolást a következő linken érheti el:
DSD-Teilnahmebestätigung

Ausztria, VerpackVO 1996

Az AWG alapján a csomagolási rendelet (VerpackVO) azt a célt szolgálja, hogy a környezetet és a raktárakat tehermentesítse a csomagolási hulladék alól és bevonja a csomagolásokat egy gazdasági körforgásba. A csomagolási rendelet konkretizálja a csomagolásokat gyártók, importőrök, kicsomagolók, töltők és terjesztők, valamint a gyűjtő és hasznosítórendszerek kötelezettségeit, például elérendő adatrögzítési, vagy anyaghasznosítási kvóták megállapításával.

A mi csomagolásaink az 13623 ARA engedélyszám alatt a kötelesség alól fel vannak mentve.

Print Friendly, PDF & Email