Cégünkről

A mai elektronika nagy igényeket támaszt a termelési környezettel szemben. A Stat-X Európa csoport 2001 óta aktívan és sikeresen vesz részt az ellenőrizetlen elektrosztatikus kisülés (ESD) elleni védelemben.

Eredményorientált tanácsadással gondosan mérlegelünk az értelmes és felesleges megoldások között és magas minőségű termékekkel, versenyképes áron segítjük vásárlóinkat a hibátlan ESD-védőlánc kiépítésében és telepítésében.

Mindeközben a minőség és szabványbiztosság áll számunkra a középpontban. Figyelünk arra, hogy termékeink ökológiai és etikai szempontból kifogástalan körülmények között készüljenek.

Ezen a területen hívjuk meg Önt, hogy ismerje meg közelebbről cégünket.

Vezérfonál

Fenntartható gazdasági tevékenységek

Mi, a Stat-X csoport vezetősége tisztában vagyunk a felelősségünkkel azokért a gazdasági, szociális és környezeti következményekért, amelyek tevékenységünkkel kihatással vannak az emberek életére és a környezetre. Egy tartós fejlődés értelmében ezért vállalkozási döntéseink során nem csak gazdasági célokat, hanem a jövőbeli generációk szükségleteit is szem előtt tartjuk.

Siker felelősséggel

A Stat-X csoport üzlettársai és vezetői szilárdan elkötelezik magukat a felelősségteljes gazdálkodás mellett, valamint értékeket megbecsülő és nyitott vállalkozási kultúra megvalósítására törekednek. A magától értetődően profit-orientált. Ezt összhangba hozni a társadalmi igazságossággal és környezetvédelmi feleősségvállalással mindannyiunk számára napi kihívás.

Környezetvédelem és fenntarthatóság

A Föld ökoszisztémájának természetes egyensúlyát az ember egyre nagyobb mértékben zavarja. Az üvegházhatású gázok kibocsátása világszerte beláthatalan következményekkel járó klímaváltozásokhoz vezet, ami a világot egyre inkább kibillenti az egyensúlyából. Ezért a Stat-X számára a beszállítók kiválasztásánál központi szerepet játszik azok felelősségteljes bánásmódja az energiával, kibocsátásokkal, nyersanyagokkal és termelési módszerekkel.

Print Friendly, PDF & Email